MyMepal; voor ieders wat wil

Eerlijk is eerlijk, een paar goede opbergboxen en waterflessen wil toch iedereen in zijn kast hebben staan? Wij zijn helemaal fan van het merk MyMepal; stijlvolle producten, kwalitatief uitstekend én ontzettend handig. De producten van MyMepal zijn verkrijgbaar voor lage prijzen en gaan erg lang mee; ze houden het zo een hele basisschool carrière vol! Benieuwd welke producten van MyMepal echt hoge ogen gooien? Lees snel met ons mee. 

Broodtrommel van MyMepal

Wil je jouw lunch op een goede manier bewaren? Ervoor zorgen dat jouw bammetje en stukje appel nog steeds fresh & fruity zijn op het moment dat je deze drie uur na het klaarmaken uit jouw trommel haalt? Dan ben je met de broodtrommels van MyMepal volledig aan het juiste adres! Wanneer je op hun website kijkt, zal je al snel zien dat er veel verschillende maten van de praktische broodtrommels beschikbaar zijn. Zo kan je je hart ophalen voor een broodtrommel waar erg veel in past, maar stop je de broodtrommel toch liever in je handtas? Ga dan gewoon voor de kleinere variant! 

De waterfles van MyMepal; die wil je! 

De waterflessen van MyMepal zijn een bekend begrip, en waarschijnlijk heb je de flessen heus al eens voorbij zien komen zonder dat je er erg in had dat dat de flessen van MyMepal zijn. Waarom ze zo populair zijn? Ze zien er ontzettend cool uit! Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een lichtroze fles aan te schaffen, welke wel licht doorschijnend is! Krijg je dus een mooi effect wanneer je water in de fles stopt. Daarnaast kan je via de website op een gemakkelijke manier jouw naam toevoegen op de waterfles; goed herkenningspunt. Bestel je een waterfles voor jouw kind? Voeg dan ook zeker de naam toe; weet je zeker dat jouw Boris ook echt zijn fles meer naar huis neemt en niet die van Jan…

Gezond lunchen! 

Raakt het volgen van jouw dieet ook altijd in de war wanneer je op kantoor moet lunchen? Dat is niet zo gek; vaak heb je niet de mogelijkheden om een gezonde lunch in elkaar te zetten. Gelukkig heb je met het gebruik van de Muesli beker van MyMepal geen excuus meer; je neemt jouw yoghurt en muesli, cruesli, chiazaad of whatever you like namelijk gemakkelijk mee. De bekers zien er erg cool uit en daarnaast is het gebruik ervan erg praktisch; de producten blijven gescheiden en daardoor heb je ’s middags geen sompige cruesli, maar gewoon een knapperige! 

adminvlucht

Related Posts

Let’s go digital: hoe speel je in op digitalisering als school?

Dit zijn de beste tips voor als je een snelle en goede scriptie wilt schrijven!

10 uitspraken van docenten en leerlingen

10 uitspraken van docenten en leerlingen

12 types leerkrachten waar je vroeger sowieso les van kreeg

12 types leerkrachten waar je vroeger sowieso les van kreeg

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *